Зараз читаю
“Воля” змінить тарифи вже з 1 січня

“Воля” змінить тарифи вже з 1 січня

Український провайдер “Воля” (Volia), який надає послуги кабельного ТБ та доступу до интернету, з 1 січня 2022 року змінить тарифи. Деякі старі тарифні плани відключать, а вартість інших – піднімуть.

Офіційне оголошення про зміну тарифів розміщено на сайті “Волі”, проте ціни в ньому не вказані.  Наш спецкор звернувся до оператора служби підтримки і дізнався, якими будуть нововведення. До речі, додзвонитися до “Волі” не так вже й просто – чекати на лінії довелося понад 20 хвилин.

Виявилося, що тарифи підвищують на старі пакети, які нібито з 1 січня не продаються. Оператор уточнив, що у його базі нових цін немає, їх повідомляють індивідуально. Про особисті повідомлення йдеться і в офіційному оголошенні – клієнтам зі старими тарифами мають прийти SMS та/або повідомлення у Viber, в особистому кабінеті “Волі”, на e-mail.

За словами оператора служби підтримки, йдеться зокрема про тарифні плани “Воля смарт HD ” і “Воля Спорт” – до підвищення вони коштували 369 і 360 грн відповідно. Популярністю, за словами оператора, вони особливо не користувалися через високу ціну.

Наразі “Воля” переглядає частину тарифів у бік збільшення, частину – у бік зменшення ціни, зазначив оператор. Клієнти можуть перейти на нові тарифні плани, які вказані на сайті. Ціни в таких тарифах не змінюватимуться.