Зараз читаю
Тренд зими: палантин

Тренд зими: палантин

Як сказав один великий модельєр: не важливо, що носити, важливо як це робити. Саме цей принцип лежить у базовому гардеробі сучасної жінки. Здавалося б, дві однакові речі модного одягу на зиму цього року можуть по-різному виглядати на двох різних дамах.

Шарм та чарівність жіночого образу можна створити за допомогою елегантних аксесуарів на будь-яку пору року. Існують речі, які дарують тепло та комфорт, зачаровують та обворожують своєю простотою та витонченістю.

Йдеться про теплі і красиві палантини, які ще відомі під назвою «пашмін» і використовуються протягом кількох століть як накидка на плечі, головний убір, оригінальний шарф. Виготовляються вони з кашеміру, мохера, шерсті, шовку, атласу та хутра. Залежно від моделі можуть бути предметом повсякденного гардеробу, так і елементом вечірнього вбрання.

Особливість жіночого палантину в 2021-2020 році полягає в його оригінальному забарвленні. Але і найпростіший однотонний шарф може стати вишуканою деталлю, якщо його правильно та модно зав’язати на шиї чи голові.

Під час шопінгу варто звернути увагу на тканину, яка стає справжнім фаворитом майбутнього модного сезону. Особливо актуальна клітка у біло-синіх та червоно-чорних тонах. Обов’язкова деталь декору виробу в цьому випадку – бахрома по нижньому краю.

При виборі способу носіння палантину варто звернути увагу на нові тенденції. З простої накидки на плечі шарф може бути перетворений на жилетку, пляжну сукню і навіть на східний тюрбан для голови.