Зараз читаю
Очищення організму

Очищення організму

Готувати організм до зими без очищення – марна трата часу і сил. Необхідно вивести накопичені шлаки. Завдяки чищенні, навіть якщо ви підчепити вірус, лікування пройде швидше – організм сприйме лікування, і лікарські препарати нададуть користь

  • Голодування – глобальна чистка, що триває добу. До голодування необхідно готуватися. Тому можна почати з дотримання посту, що може стати підготовкою до відмови від їжі на добу. Але це протипоказано при хронічних захворюваннях, онкології, інфекційних хворобах, виснаженні, вагітності.
  • Сухі трави – особливо гарні після голодування, суворого посту. Організм перебудовується до нового режиму харчування. Трав’яні настої допомагають організму справитися зі стресом. Можете робити збір на травах самостійно. Важливо використовувати трави свіжого врожаю.
  • Цілісні крупи – злаки, рис, вівсянка, овес, гречка і пшоно. Намагайтеся кілька днів або тижнів сидіти на кашах. Відмовтеся від важкої їжі. Кишківник буде очищений ефективно. Але не дотримуйтеся подібної схеми постійно. Протипоказаннями можуть бути хвороби шлунково-кишкового тракту гострої форми, непереносимість глютену і алергія на конкретні види каш.